Omsorgsfuld rådgivning og flyttehjælp til ældre

lenores-assistance-flyttehjælp-papirarbejde- pårørende-administration-boligstøtte-rådgivning-fraflytningsrengøring

Flytning til ældrebolig eller plejehjem - alt det praktiske

Når dagen nærmer sig for din forestående flytning til ældrebolig eller plejehjem, følger der en række praktiske opgaver.

Fra nuværende bolig til ældrebolig eller plejehjem

Ofte flytter man fra en større til en mindre bolig, og det betyder, at der er mange møbler og minder, der skal tages hensyn til samtidig med, at der skal prioriteres og udvælges. Skal møbler og ejendele sælges, doneres væk eller foræres til familiemedlemmer? Hvilke møbler og inventar er mest praktisk og funktionelt at flytte med til den nye ældrebolig eller plejebolig, når pladsen er formindsket, og den nye hverdag måske bliver anderledes?

Fra nuværende bolig til ældrebolig eller plejehjem

Skal den gamle bolig og inventar klargøres, fremvises og sælges?  Skal den gamle bolig rengøres og overdrages til nye beboere? Virker det uoverskueligt eller upraktisk for dig at tage dig af alt det samtidig med, at du eller din pårørende skal indstille sig på en ny tilværelse, så hjælper jeg og mine samarbejdspartnere gerne med disse opgaver, og selve flytningen kan vi også sørge for.

oprydning-flytning-pensionister
flytning-af-bolig-pakning

Det administrative ved flytning til ældrebolig eller plejehjem

Der følger en række administrative opgaver med, når man flytter til en ældrebolig eller på plejehjem. Der skal flyttes adresse på det rigtige tidspunkt, forsikringer skal ses efter i sømmene, banken og Udbetaling Danmark skal orienteres, og måske er der ændringer, der skal tages højde for. Måske skal der sørges for skift af læge, tandlæge og diverse abonnementer, og aftaler skal flyttes.

Husk at ansøgninger om bl.a. indskudslån og boligstøtte skal foretages i god tid, da det ikke kan søges med tilbagevirkende kraft.

Jeg kan give dig et overblik over alt det praktiske og administrative, som følger med en flytning, og så kan vi aftale hvilke opgaver, du har mest behov for, at jeg tager mig af. Vi holder hele tiden en løbende dialog, så du er med i hele processen.

Skal vi tage en snak?

lenore-assistance-flyttehjælp-papirarbejde

Lad os finde ud af sammen, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Ring 61 30 11 64 eller send en mail til info@lenore.dk

Contact Form