Omsorgsfuld rådgivning og flyttehjælp til ældre

lenores-assistance-flyttehjælp-papirarbejde- pårørende-administration-boligstøtte-rådgivning-fraflytningsrengøring

Skal du, eller skal du som pårørende hjælpe en kær med at flytte til en ældrebolig eller på plejehjem?

Der er mange faktorer, som skal tages i betragtning i løbet af denne proces. Dette inkluderer diverse praktiske og administrative opgaver, som kræver opmærksomhed både før, under og efter flytningen. Dette gælder, uanset om du selv er i færd med at flytte, eller om du som pårørende hjælper en elsket med at flytte til en ældrevenlig bolig eller på et plejehjem.

Er du i færd med at forberede dig på en sådan flytning, eller er du som pårørende i gang med at hjælpe en kær med at flytte til en ældrebolig eller på et plejehjem? I så fald kan du finde den nødvendige hjælp her.

Læs mere om hvordan planlægning og vigtige beslutninger kan løses hvis din kære skal på plejehjem eller i ældrebolig

Ældrebolig eller plejehjem - før flytning

Skal du eller din kære flytte i mindre bolig, til ældrebolig eller i plejebolig? Der er meget, at tage stilling til allerede før flytningen. Først og fremmest, hvilken bolig opfylder dine eller en kærs behov?

Flytning til ældrebolig eller plejehjem - alt det praktiske

Når dagen nærmer sig, hvor du eller din kære er klar til flytningen, til mindre bolig, ældrebolig eller plejehjem, følger en række praktiske- og administrative opgaver.

Læs mere om Efter flytningen - indflytningssamtale, sidste praktikaliteter og godt på plads

Efter flytning - godt på plads i din nye bolig

Efter flytningen er det vigtigt, at du eller din kære er kommet godt på plads i den nye ældrevenlige bolig eller plejebolig. Er alt som det skal være, eller er der hængepartier?

Tryg overgang til ældrebolig og plejehjem

Som erfaren social- og sundhedsassistent i hjemmeplejen gennem mange år, forstår jeg hvor udfordrende det kan være at flytte en plejekrævende person til en ældrebolig eller et plejehjem.

Jeg ved, hvor vigtigt det er at have støtte, få råd og praktisk hjælp i en sådan situation for at sikre en god oplevelse for både den flyttende og deres pårørende. Det var netop denne erfaring, der inspirerede mig til at starte Lenore’s Assistance.

Der er så mange små og store opgaver, både de helt praktiske, men også de mere følelsesmæssigt tunge. Jeg kunne dengang godt have brugt sparring, gode input og praktisk hjælp, fordi det var krævende at skulle være alle steder på en gang og samtidig bevare nærværet, overblikket og huske de vigtige detaljer, så flytningen blev en god oplevelse. 

oprydning-flytning-pensionister

Tilbyder præcist den hjælp, du har behov for - eller jeg kan hjælpe dig gennem hele processen.

Det kan du få hjælp til:

Et indblik i nogle af de ting, som du og din familie kan få hjælp til, så I kan fokusere på hinanden.

 

Første skridt er at danne sig et overblik

Download en tjekliste til flytning til ældrebolig eller plejebolig her, og lad os tage en snak om, hvordan du bedst kan få hjælp.

Skal vi tage en snak?

Vi kan tage en uforpligtende samtale, så du kan høre, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer!

Ring 61 30 11 64 eller send en mail til info@lenore.dk

Contact Form