Omsorgsfuld rådgivning og flyttehjælp til ældre

lenores-assistance-flyttehjælp-papirarbejde- pårørende-administration-boligstøtte-rådgivning-fraflytningsrengøring

Jeg brænder for at støtte dig som pårørende så dine kære kan få en tryg overgang til ny bolig

Min historie

Da jeg stod med min plejemor, med Alzheimer og dernæst min far, i hver ende af landet, som skulle på plejehjem stort set samtidigt, indså jeg virkelig, hvor meget der skulle tages hånd om. Det var en meget tidskrævende proces at flytte vores kære ældre mennesker på plejehjem.

Der er så meget at tænke på – fra at opsige eller sælge den nuværende bolig, tømme den for møbler, ordne forsikringer og eventuelt fuldmagter, søge ydelser som boligstøtte samtidig med der skal pakkes ned og ud af flyttekasser, herefter deltage i indflytningssamtaler, hvor der skal træffes beslutninger om diverse ydelser og meget andet.

Jeg brænder virkelig for at hjælpe dig eller din kære i denne situation.

Det er en følelsesmæssigt udfordrende opgave at skulle flytte væk fra et sted, der har været ens hjem og trygge base i mange år. Både den ældre og de pårørende kan føle sig overvældede, og det kan være svært at finde plads til følelser og omsorg midt i alle de praktiske opgaver.

Da jeg selv stod i denne situation, ville jeg ønske, at der havde været hjælp at få. Det var derfor, jeg startede Lenore’s Assistance. Det handler om så meget mere end at få styr den uendelige lange tjekliste – det handler også om at give omsorg og støtte gennem en svær tid.

Mest af alt ved jeg hvor svært det er at flytte et ældre menneske fra vante omgivelser og hvilket identitetsskifte det er at flytte ind i den sidste bolig -Én plejebolig. Dertil kommer at vi ofte ingen erfaring har, som pårørende, med at have det tunge ansvar for at flytte vores kære i ældre- eller plejebolig.

billede-af-siff-indehaver-lenore-assistance

Siff Lenore Stütz
Gundlægger af Lenore´s assistance

administrativt-arbejde-flyttehjælp

 

Når jeg hjælper en ældre eller pårørende med det praktiske, så kan alle omkring den ældre få ro til at omstille sig. Det har jeg stor forståelse for, både fordi jeg selv har gennemlevet det, og fordi jeg har en baggrund som social- og sundhedsassistent, hvor jeg har været tæt på mange ældre, der skulle omstille sig til en ny tilværelse i en høj alder.
Det er altafgørende, at den ældre kommer trygt videre – og til den helt rigtige bolig.

Udover mit arbejde i ældresektoren har jeg arbejdet mange år som regnskabsassistent og kan hurtigt danne mig et overblik over, hvad der skal ordnes og hvornår. Jeg rådgiver den ældre og de pårørende og assisterer der, hvor der er mest behov for mig. Samtidig trækker jeg på min erfaring fra ældresektoren, når der skal vælges ældrebolig eller plejehjem. Jeg kan nemt gennemskue, hvilke behov der skal opfyldes, og hvad der skal undersøges og spørges ind til, når man vælger ældrebolig eller plejehjem.

Hjælper dig som ældre eller pårørende med støtte igennem hele flytteprocessen. Sammen finder vi ud af, hvilke opgaver jeg skal tage hånd om, så I får den hjælp, I har behov for.

Kontakt mig, så kan vi tale om, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Plejehjem og Ældrebolig