Omsorgsfuld rådgivning og flyttehjælp til ældre

Omsorg og støtte i hele processen 

Værdifuld erfaring og personlig indsigt

Hurtig og effektiv hjælp

Trygt  boligskifte 

Ring: 6130 1164

lenores-assistance-flyttehjælp-papirarbejde- pårørende-administration-boligstøtte-rådgivning-fraflytningsrengøring

Jeg brænder for at støtte dig som pårørende så dine kære kan få en tryg overgang til ny bolig

Min historie

Da jeg stod med min plejemor, med Alzheimer og dernæst min far,  i hver ende af landet,  som skulle på plejehjem stort set samtidigt, oplevede jeg, hvor meget der egentlig skulle være styr på. Hvor tidskrævende det er at flytte et ældre menneske på plejehjem. Den nuværende bolig skal opsiges eller sælges, tømmes for møbler som ikke skal med.  Forsikringer skal være på plads, fuldmagter skal overvejes, ydelser som boligstøtte skal søges samtidig med at flyttekasserne skal pakkes og derefter pakkes ud. Dernæst afholdes indflytningssamtale, hvor der skal tages stilling til diverse ydelser og meget andet.

Jeg brænder for at hjælper dig eller din pårørende som skal flytte i ny bolig.

Der er mange følelser involveret, når vi skal flytte væk fra det sted, som ofte har været ens hjem og vante rammer i mange år. Det kan være en stor omvæltning både for den ældre og for de pårørende, og det kan være svært at give plads til de følelser og den omsorg, der er behov for, når man er ved at drukne i praktiske gøremål.

Hvis jeg kunne have købt mig til hjælp dengang, så havde jeg gjort det, men der var ingen, der tilbød den form for hjælp. Det var startskuddet til Lenore’s Assistance. Jeg opdagede nemlig også, at det ikke kun er et spørgsmål om tjeklister og praktiske gøremål.

billede-af-siff-indehaver-lenore-assistance

Siff Lenore Stütz
Gundlægger af Lenore´s assistance

administrativt-arbejde-flyttehjælp

 

Når jeg hjælper en ældre eller pårørende med det praktiske, så kan alle omkring den ældre få ro til at omstille sig. Det har jeg stor forståelse for, både fordi jeg selv har gennemlevet det, og fordi jeg har en baggrund som social- og sundhedsassistent, hvor jeg har været tæt på mange ældre, der skulle omstille sig til en ny tilværelse i en høj alder.
Det er altafgørende, at den ældre kommer trygt videre – og til den helt rigtige bolig.

Udover mit arbejde i ældresektoren har jeg arbejdet mange år som regnskabsassistent og kan hurtigt danne mig et overblik over, hvad der skal ordnes og hvornår. Jeg rådgiver den ældre og de pårørende og assisterer der, hvor der er mest behov for mig. Samtidig trækker jeg på min erfaring fra ældresektoren, når der skal vælges ældrebolig eller plejehjem. Jeg kan nemt gennemskue, hvilke behov der skal opfyldes, og hvad der skal undersøges og spørges ind til, når man vælger ældrebolig eller plejehjem.

Hjælper dig som ældre eller pårørende med støtte igennem hele flytteprocessen. Sammen finder vi ud af, hvilke opgaver jeg skal tage hånd om, så I får den hjælp, I har behov for.

Kontakt mig, så kan vi tale om, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Plejehjem og Ældrebolig