Omsorgsfuld rådgivning og flyttehjælp til ældre

lenores-assistance-flyttehjælp-papirarbejde- pårørende-administration-boligstøtte-rådgivning-fraflytningsrengøring

Ældrebolig eller plejehjem
- før flytning

Står du overfor at skulle flytte til en mindre bolig, ældrebolig eller plejehjem, enten dig selv eller er du pårørende til kær som skal flytte?

Der er mange faktorer at tage højde for allerede inden selve flytningen. Det første skridt er nøje at vurdere, hvilken bolig der bedst imødekommer dine eller din kæres behov, dernæst få sortere og rydde op i et helt livs ejendele, hvilket kan være overvældende og en udfordring at skulle.

 

Hvilke behov skal en mindre bolig, ældrebolig eller plejehjemmet opfylde?

Det er vigtigt at identificere de specifikke behov, der skal opfyldes, når man søger en mindre bolig, ældrebolig eller plejehjem. Ofte inkludere det elevator eller andre ændringer, der gør boligen mere egnet til kørestole eller rollatorer.

Der bør også tages højde for behovet for personlig eller praktisk hjælp, samt ønsket om aktiviteter og et netværk tættere på i hverdagen.

 

Det er afgørende at overveje, hvilke behov der skal opfyldes både nu og på længere sigt, når man vælger en ældrebolig eller plejehjem. Samarbejdet med personalet spiller en vigtig rolle, da det kan have stor betydning for livskvaliteten i den nye bolig.

 

Det er også en god idé at undersøge mulighederne for tilpasninger i boligen tidligt i processen, f.eks. installation af døråbnere, hvis det er nødvendigt. Det er vigtigt at sikre, at den valgte bolig opfylder alle de praktiske behov og skaber de bedste rammer for et trygt og komfortabelt hjem.

ældrebolig, plejehjem, plejebolig, flytning, rådgivning.
flyttehjælp-hjælp-til-pårørende-praktisk-hjælp

Hjælp til at finde den rette ældrebolig eller plejehjem?

Du kan få hjælpe med at finde en passende ældrebolig eller plejehjem. Tilbyder at identificere og afklare alle behov, som en ældrebolig eller plejebolig skal opfylde for dine kære. Desuden tilbyder jeg også at ledsage jer på besøg til relevante ældreboliger og plejehjem.

Det er en god idé at starte processen 2-3 måneder før den kommunale visitering er endelig på plads. På den måde har vi god tid til at undersøge specifikke forhold, økonomi og atmosfære på stedet. Lad mig hjælpe jer med at finde den rette ældrebolig eller plejehjem – Lad os komme i gang tidligt i processen.

Oprydning?

Oprydning er en vigtig del af processen, når man skal flytte til ny bolig, uanset hvilken. Det kan virke overvældende at skulle sortere gennem et helt livs ejendele og træffe beslutninger om, hvad der skal med og hvad der skal efterlades. Ved at tackle denne opgave på forhånd kan du gøre overgangen til en mindre bolig, ældrebolig eller plejehjem lettere for dig selv og dine pårørende, samtidig med at I bliver aflastet fra den tunge byrde.

Det er vigtigt at forstå, at oprydning ikke behøver at være en opgave, man skal klare alene. Du kan få hjælp til oprydningen, uanset om du planlægger at flytte eller ej. Jeg kan hjælpe med at sortere dine ejendele, skabe overblik og beslutte, hvad der skal gemmes, sælges, gives væk eller smides ud. Dette kan spare alle for stress og bekymringer og sikre, at du kun tager det med dig, som virkelig betyder noget for dig.

Ved at få hjælp til oprydning kan du sikre dig, at din flytning til mindre bolig, ældrebolig eller plejehjem bliver så problemfri og behagelig som muligt, og det kan også gøre processen lettere for dine pårørende. Så tøv ikke med at søge assistance til oprydning, når du skal flytte eller blot trænger til få ryddet op.

Oprydning-ældrebolig-mindre bolig Downsizing-flyt til plejehjem
Oprydning-ældrebolig-mindre bolig Downsizing-flyt til plejehjem
Oprydning-ældrebolig-mindre bolig Downsizing-flyt til plejehjem
Oprydning-ældrebolig-mindre bolig Downsizing-flyt til plejehjem

Skal vi tage en snak?

lenore-assistance-flyttehjælp-papirarbejde

Vi kan tage en uforpligtende samtale, så du kan høre, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer!

Ring 61 30 11 64 eller send en mail til info@lenore.dk

Contact Form