Omsorgsfuld rådgivning og flyttehjælp til ældre

Omsorg og støtte i hele processen 

Værdifuld erfaring og personlig indsigt

Hurtig og effektiv hjælp

Trygt  boligskifte 

Ring: 6130 1164

lenores-assistance-flyttehjælp-papirarbejde- pårørende-administration-boligstøtte-rådgivning-fraflytningsrengøring

Ældrebolig eller plejehjem
- før flytning

Skal du, eller skal du som pårørende hjælpe en kær med at flytte til en mindre bolig, ældrebolig eller på plejehjem? Der er meget at overveje allerede inden selve flytningen. Det første skridt er at vurdere, hvilken bolig der bedst imødekommer dit eller din kæres behov?

Hvilke behov skal en mindre bolig, ældrebolig eller plejehjemmet opfylde?

Der er en grund til at den nuværende bolig ikke længere er velegnet for dig. Måske er der behov for en elevator eller andre boligændringer, som er bedre egnet til kørestol eller rollator. Måske er den personlige eller praktiske hjælp ikke inden for rækkevidde. Måske har du eller din pårørende brug for aktiviteter og at netværket er tættere på i hverdagen eller måske skal den nye bolig ligge tættere på familien? Hvad skal en ældrebolig eller plejehjem opfylde af behov lige nu og om 3 eller 7 år? Alle de praktiske behov skal der tages højde for, når man vælger ældrebolig eller plejehjem.

Har du eller er du pårørende til en kær, som har brug for pleje og omsorg i den nye bolig? Er det vigtigt, at personalet er gode at samarbejde med? Som tidligere ansat i hjemmeplejen og på plejehjem har jeg en god fornemmelse af, om personalet er stabilt, ressourcestærkt og nemme at samarbejde med. Det er afgørende for din tilværelse i den nye bolig.”

Det er også vigtigt at få undersøgt tidligt i processen, om der kan foretages nødvendige tilpasninger i boligen, for eksempel installering af døråbner, hvis der er behov for det.

ældrebolig, plejehjem, plejebolig, flytning, rådgivning.
flyttehjælp-hjælp-til-pårørende-praktisk-hjælp

Hjælp til at finde den rette ældrebolig eller plejehjem

Kan hjælpe dig eller jer i hele processen. Jeg tilbyder at få afdækket alle de behov, en ældrebolig eller plejebolig skal opfylde for dig eller din pårørende. Tilbyder også at tage med rundt og besøge relevante ældreboliger og plejeboliger.

Ofte går vi i gang,  før den kommunale visitering er endelig på plads. Vi kan med fordel starte 1-2 måneder tidligere, så er der god tid til at undersøge de konkrete forhold, økonomi og mærke stedets atmosfære.

Hjælp til at finde den rette ældrebolig eller plejehjem – Lad os komme i gang tidligt.

Skal vi tage en snak?

lenore-assistance-flyttehjælp-papirarbejde

Vi kan tage en uforpligtende samtale, så du kan høre, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer!

Ring 61 30 11 64 eller send en mail til info@lenore.dk

Contact Form Demo