Omsorgsfuld rådgivning og flyttehjælp til ældre

Omsorg og støtte i hele processen 

Værdifuld erfaring og personlig indsigt

Hurtig og effektiv hjælp

Trygt  boligskifte 

Ring: 6130 1164

lenores-assistance-flyttehjælp-papirarbejde- pårørende-administration-boligstøtte-rådgivning-fraflytningsrengøring

Ydelser og Pakker

 

Står du over for den udfordrende opgave at hjælpe dine ældre forældre med at flytte til en ældrebolig eller på plejehjem?

Du er ikke alene. Flytninger er tidskrævende og stressende, især når vi allerede har en travl hverdag med familie, fritid og arbejdsliv.

Men der er hjælp at hente. Jeg tilbyder skræddersyede pakker, der kan lette byrden og give dig den støtte, du har brug for. Fra at kontakte offentlige myndigheder til at organisere nedpakning, flytning og udpakning, er jeg med hele vejen i processen.

Som en erfaren tovholder har jeg selv stået i dine sko og forstår udfordringerne ved denne fase af livet. Med min assistance kan du undgå stress og bekymringer og i stedet fokusere på at skabe en tryg og rolig overgang for dine forældre. Lad os sammen sikre en problemfri flytning til deres nye hjem.

Flytningens basishjælp

 

Få fx hjælp til:

Ro og tryghed i flytningen

Få fx hjælp til:

Bekymringsfri flytning A-Z

Få fx hjælp til:

En ekstra hånd

Besøgsven

En besøgsven kan være en rigtig god ide. Især hvis du som pårørende har travlt eller står i en situation, hvor du gerne vil have, at andre i kortere eller længere perioder træder til og yder støtte og omsorg for dine kære. 

Støtte i svære tider

Det er udfordrende at stå over for sygdom, både som den, der er direkte berørt, og som pårørende. Få hjælp til at lette byrden, uanset om det er et par timer, en hel dag eller en aften.               Et pusterum kan være guld værd.

Følgeskab

En sundhedsfaglig ledsager kan give dig ro, tryghed og overblik samt aflaste i en periode. Jeg er ledsager til alle former for samtaler og behandlinger, og hjælpe dig i kommunikationen med sundhedspersonalet.

Skal vi tage en snak?

Lad os finde ud af sammen, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Contact Form Demo