Omsorgsfuld rådgivning og flyttehjælp til ældre

Omsorg og støtte i hele processen 

Værdifuld erfaring og personlig indsigt

Hurtig og effektiv hjælp

Trygt  boligskifte 

Ring: 6130 1164

lenores-assistance-flyttehjælp-papirarbejde- pårørende-administration-boligstøtte-rådgivning-fraflytningsrengøring

Hos Lenore’s Assistance, www.lenore.dk v. Siff Lenore Stütz, indsamler jeg informationer, som benytter i mit arbejde som konsulent/rådgiver. Det er vigtigt for mig, at du ved hvilke data det drejer sig om, så du er tryg ved processen – og at det sker efter gældende regler. Derfor kan du nedenfor læse nærmere om min persondatapolitik og min cookiepolitik.

Jeg behandler kun personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Jeg behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål for vores samarbejde og jeg sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Beskrivelse af handlinger 

Jeg behandler dine oplysninger til et eller flere specifikke formål efter Databeskyttelsesforordningen, og sletter de oplysninger der ikke er nødvendige.

Konsulentydelser og rådgivning

Formål: Opfylde rådgivningsaftale

Hvilke oplysninger: Firma, navn, adresse, CVR nummer, mail, telefon

Lovgrundlag:  Artikel 6, stk. 1, b, Artikel 6, stk. 1, c

Opbevaring: 5 hele regnskabsår

Nyhedsbreve 

Formål: Udsendelse af tilbud og information

Hvilke oplysninger: Mailadresse og navn

Lovgrundlag:  Artikel 6, stk. 1, a

Opbevaring: Senest 2 år efter framelding

Leverandører og samarbejdspartnere

Formål: Bestilling af varer/ydelser, samarbejde

Hvilke oplysninger: Firma, navn, adresse, CVR nummer, mail, telefon

Lovgrundlag:  Artikel 6, stk. 1, b og f

Opbevaring: 5 hele regnskabsår

Når du besøger www.lenore.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af det der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies https://minecookies.org/cookiehandtering/  undlade videre brug af websitet.

Nedenfor er det uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, risikere du at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til samt at annoncer vil kunne blive mindre relevante for dig eller optræde hyppigere.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Data om dit brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

  • Youtube
  • CookieBot
  • Meta
  • EasyMe

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services fx ved samarbejder eller foretager køb via websitet har jeg brug for oplysninger om dig.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, har jeg brug for følgende information om dig: Navn og email. Det retslige grundlag for dette er Databeskyttelsesforordningen, artikel 6, stk. 1a (Samtykke).

Når jeg løser opgaver for dig, indsamler jeg: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det retslige grundlag for dette er Databeskyttelsesforordningen, artikel 6, stk. 1b (Kontrakt).

 

Følsomme personoplysninger

Følsomme oplysninger defineres som oplysninger om din sundhed/helbredssituation, dit religiøse eller seksuelle tilhørsforhold, din race. Det retslige grundlag for at behandle disse er Databeskyttelsesforordningen, artikel 6, stk. 1a samt artikel 9 stk. 2a.

I disse tilfælde beder jeg dig om dit udtrykkelige samtykke.

Møder og rådgivning
De oplysninger som du i forbindelse med møder, rådgivning og opgaver fortæller mig om, er altid fortrolige.

Mail
Bemærk, at hvis du deler personoplysninger med mig via email (feks. forud for møder,  rådgivning og opgaver) kan jeg ikke garantere sikkerheden, idet mailsystemer ikke er sikre. Dette er derfor i så fald på dit eget ansvar. Såfremt der er brug for personoplysninger pr. mail, har jeg en sikker mail hos Pronto.

Opbevaring

Jeg gemmer kun de data, som er nødvendige i forhold til vores samarbejde. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke data jeg har om dig/jer– og få dem slette, hvis du ønsker. Tilmelding til nyhedsbrev kan du selv afmelde via link i bunden af nyhedsbrevet. Noter fra møder, rådgivning og  opgaver m.v. opbevares efter gældende regler.

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Formålet med at indsamle dine oplysninger, er at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de opgaver vi har indgået aftale om, samt at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.  Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte Passion for Projekter – DONE by DUNNE v. Rikke Dunne.

Ret til indsigt i egne personoplysninger

Ret til berigtigelse,

Ret til sletning, du har i visse tilfælde ret til at få slettet de oplysninger, der behandler om dig.

Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Ret til begrænsning

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset. Dette betyder, at hvis betingelserne for at få begrænset behandlingen er opfyldt, må jeg kun behandle dine personoplysninger i nogle særlige situationer.

Ret til dataportabilitet, udlevering af data i et almindeligt anvendt format.

Ret til at klage

Du har altid mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfredse med den måde, dine personoplysninger behandles på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Ovenfor nævnte rettigheder kan være tilknyttet betingelser og begrænsninger.

Udgiver

Websitet ejes af:

Lenore’s Assistance v. Siff Lenore Stütz
Sortemosevej 75, 2730 Herlev Mobil: 61 30 11 64

Email: info@lenore.dk
CVR: 42990116